2 min læsningOfficielt: Brøndby forlænger med Kvistgaarden

Brøndby IF har netop offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med angriberen Mathias Kvistgaarden.

2 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Mathias Kvistgaarden har fredag skrevet under på en kontrakt til 2027.

Den 21-årige angribers kontrakt stod til at udløbe i juni 2025, men nu er den altså forlænget med to år.

– Mathias har taget hele vejen op gennem Brøndby Masterclass til vores Superliga-trup, hvor han i sommeren 2020 fik sin officielle debut mod AaB som blot 18-årig. Gennem de seneste tre sæsoner har Mathias arbejdet knaldhårdt til træning og bygget på sit spil, og han har vist sig godt frem i de indhop og starter, han har fået, lyder det fra fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

Mathias Kvistgaarden har med undtagelse af bare to kampe spillet samtlige superligakampe for Brøndby i denne sæson.

I superligagrundspillet blev han i langt de fleste kampe brugt som indskifter, men siden ligaen er blevet delt op i nedrykningsspil og mesterskabsspil er det blevet til startpladser i alle kampe – med undtagelse af kampen mod AGF, hvor han sad ude med karantæne.

– I dette forår har han vist, at han har gjort sig fortjent til en plads i startelleveren, samtidig med han har leveret flotte indsatser på det danske U21-landshold.

– Både Mathias og vi har ønsket at forlænge aftalen, og derfor er vi glade for, at vi nu har papir på hinanden i de kommende fire sæsoner. Tålmodighed kan oftest godt betale sig, og det gælder også i fodbold, og her har Mathias med sin altid dedikerede indsats og tålmodighed vist sig som et fremragende eksempel for vores mange talenter i Brøndby Masterclass, lyder det videre fra Brøndbys fodbolddirektør.

Officielt: Brøndby og fansene er nået til enighed – historisk aftale

Mathias Kvistgaarden kom til Brøndby fra Lyngbys ungdomsafdeling som 16-årig i sommeren 2018.

Det er kun godt et år siden, at den danske U21-landsholdangriber senest satte sin underskrift på en forlængelse med Brøndby. Dengang løb kontrakten altså for tre år, mens den nye – og formentlig ganske forbedrede – kontrakt løber for de kommende fire år.

Da Kvistgaarden sidst i april sidste år underskrev sin nye kontrakt, stod han noteret for i alt 11 superligakampe. Den total lyder nu i stedet på 47 superligakampe.

I alt har den unge angriber spillet 58 kampe for Brøndby, hvor det er blevet til 10 scoringer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer