PSG nærmer sig Ligue 1-titlen med sejr over Auxerre – Lens sejrede forgæves

PSG holdt forspringet ned til Lens på andenpladsen med en 2-1 sejr over Auxerre, efter forfølgerne tidligere på dagen comebacksejrede.

PSG vandt over Auxerre og er nu tæt på at vinde Ligue 1. Dermed var Lens sejr tidligere i dag forgæves.
Stephanie Lecocq/Reuters/Ritzau Scanpix

PSG gav sig selv to matchbolde til Ligue 1-titlen med 2-1-sejren over Auxerre.

Tidligere på dagen havde forfølgerne, Lens, ellers lagt pres på topholdet ved at slå Lorient.

Lens vandt kampen 3-1 efter holdet ellers kom bagud i første halvleg. Sejren ser dog ud til at have været forgæves, efter PSG slog Auxerre.

Parisernes sejr kom på baggrund af to mål af superstjernen Kylian Mbappé i første halvleg efter seks og otte minutters spil.

Den gode start blev dog ikke fulgt op, og i stedet reducerede Auxerre efter pausen, men PSG slap med skrækken og har nu et forspring på seks point på Ligue 1’s førsteplads med kun to spillerunder igen.

Derfor skal der nu også et mindre mirakel til, hvis Lens skal fravriste PSG sit 11. mesterskab.