Esbjerg vandt, fik livsvigtige point og sendte Fremad ned på fjerdepladsen

Esbjerg fB jagter oprykning til NordicBet Ligaen, og søndag fik holdet en vigtig sejr mod Aarhus Fremad, der til gengæld ryger ned på fjerdepladsen.

Esbjerg fB Logo

Esbjerg fB kæmper fortsat om at vende tilbage til landets bedste fodboldselskab.

Og selvom tilværelsen i 2.division har været hård ved den vestjyske traditionsklub, kom der søndag tre livsvigtige point på kontoen mod Aarhus Fremad.

EfB vandt med 2-1 mod sæsonens positive bekendtskab fra Aarhus, og stryger dermed til tops i 2.division.

Lucas From bragte ellers gæsterne fra Aarhus Fremad foran 1-0 efter 23 minutter, inden Elias Sørensen udlignede til 1-1 før pausen.

Esbjerg føringsmål blev sat ind af den tidligere Silkeborg-spiller, Emil Holten, der blot skulle trille bolden over stregen og bringe de stribede vestjyder foran 2-1.