1 min læsningDiks blev matchvinder i vanvidskamp: Jeg er ligeglad med at score!

Kevin Diks blev matchvinder for FCK i 4-3-kampen mod AGF, men han vil ikke tage æren for resultatet.

1 min læsning
Den tidligere AGF-spiller Kevin Diks blev matchvinder for F.C. København i vanvidskampen i Superligaen mod sin gamle klub.
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Kevin Diks blev helten mod sin gamle klub, AGF!

Hollænderen scorede det afgørende mål til 4-3 i vanvidskampen i Parken, hvor det eller i anden halvleg så ud til at blive AGF, der vandt.

Efterfølgende var det en glad og lettet Kevin Diks, der udtalte sig til Viaplay. Her var han ikke mindst stolt af sit hold, som kæmpede sig tilbage i kampen, efter holdet smed en 2-0-føring:

– For at være ærlig tænkte jeg, at det har været så lang tid siden, at jeg har scoret. Det, der betyder noget, er, at vi vinder, siger Kevin Diks efter kampen.

– Jeg er ligeglad med, om jeg scorer eller ej. Det er en holdsejr. AGF er et virkelig godt hold, og de er så svære at spille mod. Jeg tror, det var en virkelig god kamp at se som neutral fan.

Sejren betyder, at AGF ikke længere kan indhente FCK på førstepladsen, ligesom Løverne nu har fire point ned til FC Nordsjælland, der møder Randers mandag aften.

Mål og Highlights: VANVITTIG KAMP – FCK vinder 4-3 mod AGF!

Kevin Diks nåede at spille 51 kampe for AGF, inden han i sommeren 2021 skiftede til F.C. København på en fri transfer fra Fiorentina.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer