1 min læsningRasende Tuchel var langt fra tilfreds med sit Bayern-hold: Intet mod, intet pres og intet ansvar

Thomas Tuchel angreb sit hold med alt, han havde, efter nederlaget til RB Leipzig, der nu har sat mesterskabskampen på hovedet.

1 min læsning
Thomas Tuchel var det stikmodsatte af tilfreds med sit hold, der tabte 3-1 til Leipzig.
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Bayern München havde mesterskabskampen i egne hænder.

Indtil lørdag aften lå Bayern München et enkelt point foran Borussia Dortmund på førstepladsen i Bundesligaen og kunne altså selv afgøre, om de skulle være mestre.

Men det fik RB Leipzig ændret på, da de forpurrede Bayerns planer og sendte initiativet til Dortmund ved at slå Bayern München på Allianz Arena med 3-1.

Det er der selvsagt ikke mange trænere, der ville være tilfreds med, men Thomas Tuchel var ekstra sur efter det skuffende nederlag – og det fik spillerne at høre for.

– De første 30 minutter var okay, men heller ikke mere end det, indleder tyskeren ifølge den tyske SPORT1-journalist, Kerry Hau, og fortsætter:

– Efter det var der intet mod, intet pres og heller intet ansvar. Vi har for mange mangler, der sniger sig op til overfladen af vores spil ud af ingenting.

Følg Campo på Facebook

Nederlaget betyder, at Dortmund nu kan overtage førstepladsen, når de søndag møder Augsburg.

Sikrer de gul-sorte sig der tre point, er det altså pludseligt dem, der selv kan afgøre det i Bundesligaens sidste spillerunde næste weekend.

Her møder Dortmund Mainz, mens Bayern München skal på udebane-tur til Köln.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer