1 min læsningArteta: Sådan tabte vi ligaen

Arsenal-træneren er ikke i tvivl om, hvornår det hele begyndte at gå galt i Arsenals mesterskabsjagt.

1 min læsning
Premier League-mesterskabet er afgjort til Manchester Citys fordel, og Mikel Arteta er ikke i tvivl om, hvorfor det hele gik galt.
Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Premier League-mesterskabet er afgjort.

Efter en vanvittig slutspurt blev det Manchester City, der løb med trofæet, selvom det længe så ud til at blive Arsenal, der skulle vinde.

På trods af et stort pointforspring blev The Gunners dog indhentet, og spørger man Arsenal-træneren, Mikel Arteta, er han ikke i tvivl om, hvor den nedadgående spiral startede – Anfield:

– Det startede, med det der skete i det 90. minut på Anfield, hvor vi giver det væk og efterfølgende mod West Ham, siger Arteta på pressemødet efter kampen:

– Vi har lukket 16 mål ind i de kampe (efter kampen mod Liverpool, red.). Det er meget, og det er ikke holdbart. For at vinde denne liga, skal du være exceptionel til alt, fordi der er ingen margener.

– Det hold (Manchester City, red.) giver ingen margener, og vi har udvidet de margener for meget, og det er sådan vi tabte ligaen, tilføjer Arteta.

Mål og Highlights: Se Ødegaard-fejl sende mesterskabet til City – Nottingham Forest slår Arsenal og overlever

Selvom mesterskabet er afgjort, mangler Arsenal stadig sæsonens sidste kamp, hvor Wolves venter. Kampen bliver spillet søndag den 28. maj på Emirates Stadium.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer