2 min læsningFCM-boss om Sistos fremtid i FC Midtjylland: Han skal spille igen, men det bliver ikke her

Pione Sisto har formentligt spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland, og klubben arbejder lige nu på at sende den vævre dribler videre i karrieren.

2 min læsning
Pione Sisto færdig i FC Midtjylland.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nul kampe.

Det er status for mængden af spilletid for Pione Sisto siden årsskiftet.

Og meget tyder på, at han formentligt har spillet sin sidste kamp i FC Midtjylland-trøjen. Det slår sportschef i FCM, Svend Graversen, fast i forbindelse med FC Midtjyllands 3-1-sejr mod AC Horsens.

Her fortæller han nemlig, at den tidligere landsholdsspiller skal videre i sommerens transfervindue. Og derfor er man også på nuværende tidspunkt i gang med at afsøge mulighederne for en snarlig transfer.

– Vi er kede af den situation, som der er nu med Pione, og hvor han står i øjeblikket. Hvis jeg kunne sige, hvad det er, der kommer til at ske, så ville vi være klare omkring det, men jeg ved det simpelthen ikke.

– Jeg håber, at der bliver fundet en løsning, hvor han kommer ud og får spillet noget fodbold og kommer tættere på at få forløst den spiller, som han nu engang er. Men det bliver ikke her, så han skal finde noget.

– I sidste ende skal alle parter være enige. Jeg håber på, at han kommer ud og spiller noget fodbold, og lige nu er der lang vej ind på vores hold, forklarer Svend Graversen til Discovery+.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Pione Sisto var sidste gang i aktion for FC Midtjylland den 7. november 2022, hvor han fik 19 minutter på banen i FC Midtjylland 0-0-kamp mod FC Nordsjælland.

I denne sæson er det blot blevet til i alt 20 kampe for Pione Sisto i FCM-trøjen på tværs af alle turneringer. Her har han bidraget med fem scoringer og en enkelt assist.

Sisto er fortsat på kontrakt i FC Midtjylland frem til sommeren 2024.

Sisto om sin betydning for FC Midtjylland: Fyr Bo eller fjern Sisto!

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer