2 min læsningSimon Kjær stopper ikke foreløbigt: Håber at fortsætte her

På trods af en alder på 34 år ønsker Simon Kjær at fortsætte karrieren lang tid endnu.

2 min læsning
Simon Kjær har godt gang i karrieren i AC Milan, hvor han både spiller i Serie A og Champions League.
Alberto Pizzoli/AFP/Ritzau Scanpix

Simon Kjær har en lang karriere bag sig.

Den danske landsholdsstopper er blevet 34 år gammel, og selvom mange spillere begynder at tænke på fremtiden efter fodbold, så er det ikke noget der fylder hos Kjær.

Faktisk mener han, at der stadig er mange gode år tilbage i tanken, det siger han i et interview med Viaplay:

– På nuværende tidspunkt kan jeg slet ikke se, hvorfor jeg skulle stoppe i den nærmeste fremtid. Når jeg hele tiden kan se, hvor meget der er at hente på det fysiske, det mentale og på processen, så er det en skrøne, at man er gammel, når man er 34. Det passer ikke. 

– Hvis man føler sig gammel, så er det oppe i hovedet, for kroppen kan fint følge med, og jeg har mange år tilbage i professionel fodbold – også på topniveau, så jeg har ikke tænkt mig at stoppe lige foreløbigt. 

Følg Campo på Facebook

Kontrakten i AC Milan udløber i sommeren 2024, men står det til Simon Kjær selv ligger fremtiden også i Milano efter det:

– Jeg håber på at kunne fortsætte her. Der er to parter og en træner, der skal blive enige, så der er mange ting, der spiller ind i det, men jeg kommer i hvert fald til at gøre mig. 

– Det er her, jeg vil slutte, og det er den her klub, jeg altid drømmer ind i, så jeg håber også på at slutte her, men ikke lige foreløbigt, fortæller Simon Kjær i interviewet.

Danske stjerner vinder sag over bookmaker

Simon Kjær spiller onsdag én af de største kampe i karrieren, når han og AC Milan møder ærkerivalerne Inter i Champions League-semifinalen. Kampen starter kl 21 og vises på TV3+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer