Champions League

Inter-chef håber på at indfri finale-drømmen: Vi er kun 180 minutter væk

I august var det blot en drøm for Simone Inzaghi, men nu er han og Inter kun 180 minutter fra at indfri Champions League-drømmen.

Simone Inzaghi håber at kunne realisere drømmen om en Champions League-finale.
Foto: Vincenzo Pinto/AFP/Ritzau Scanpix

Inter var højst en underdog til Champions League-trofæet, da 2022/23-sæsonen begyndte.

Den italienske storklub sluttede som to’er i Serie A i seneste sæson og blev ekspederet ud af Champions League af Liverpool allerede i ottendedelsfinalerne – så ikke mange så Inters vej, da der skulle afgøres favoritværdighed til denne sæsons Champions League.

Men efter triumfen i kvartfinalen over Benfica er Simone Inzaghis tropper nu kun to lokalopgør mod rivalerne fra AC Milan fra at være i denne sæsons finale.

Og ifølge italieneren i spidsen for klubben er man igang med at realisere noget, man dårligt kunne forestille sig ved sæsonstart.

– Vi skal ikke være bange, vi skal virkelig ville det. Vi håber, at disse to aftener kan bringe os i den finale, som i august bare var en drøm, og som nu kun er 180 minutter væk, fortæller Inzaghi ifølge Marca på tirsdagens pressemøde.

Italieneren mener, at meget kommer til at afhænge af passion og det mentale aspekt under kampen – og især den ene bekymrer han sig ikke om.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Holdet gør det godt følelsesmæssigt, vi er nødt til at bruge hovedet og hjertet meget. Jeg er ikke i tvivl om hjertet, men vi skal være gode til at bruge vores hoveder, siger Inter-træneren.

Det er blot femte gang i Champions Leagues historie, at de to lokalrivaler skal mødes i turneringen, og kigger man på tidligere resultater, så er det Inzaghis modstander fra AC Milan, der har overhånden.

De rød-sorte rivaler er nemlig ubesejrede mod Inter i Champions League-regi med to uafgjorte og to sejre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P