Mål og Highlights: Se AaB spille sig i pokalfinalen efter sejr over Silkeborg i underholdende semifinale-brag

Efter 1-1 på udebane gjorde AaB arbejdet færdigt i pokalsemifinalen mod Silkeborg torsdag aften med en sejr på 3-1.

AaB er klar til sin første pokalfinale siden 2014, hvor de endte med at vinde turneringen, efter de torsdag aften slog Silkeborg med 3-1 og dermed hiver en samlet sejr på 5-2 hjem over de to semifinale-opgør.

Sejren kom i hus efter en hæsblæsende affære, hvor der var chancer til mere i begge ender. Tonni Adamsen bragte ellers Silkeborg foran med 1-0 i første halvleg, inden Nicklas Helenius med et flot hovedstød headede AaB tilbage i opgøret.

Ikke mere end fire minutter efter havde Silkeborg bolden i nettet igen ved Younes Bakiz og kunne gå i omklædningsrummet med en pauseføring.

I anden halvleg havde hjemmeholdet mulighed for at udbygge føringen flere gange, men først efter 80 minutters spil sparkede Lucas Andersen et frispark i kassen og festen kunne starte på Aalborg Portland Park.

I dommerens tillægstid åbnede Silkeborg-forsvaret sig op som konsekvens af den jagt, de indsatte på en udligning, og Allan Sousa kunne lidt heldigt lukke og slukke opgøret med målet til 4-1.

AaB skal møde enten F.C. København eller FC Nordsjælland i pokalfinalen i Parken på Kristi Himmelfartsdag den 16. maj.