1 min læsningStolt AGF-anfører: Vi kan slå alle hold

AGF hentede en super vigtig sejr i Farum Park og forhindrede samtidig at FC Nordsjælland røg på førstepladsen, og efter kampen var Patrick Mortensen sikker: AGF kan slå alle hold lige nu.

1 min læsning
AGF vandt i Farum Park over FC Nordsjælland
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

AGF hentede en imponerende 1-0 sejr i Farum Park mod FC Nordsjælland, og der er lige nu kun seks point op til førstepladsen i Superligaen.

Efter opgøret på kunstgræsset i Farum Park var klubbens anfører Patrick Mortensen heller ikke sen til at rose holdets præstation.

– Vi havde snakket om, at vi skulle turde spille og være modige, og det synes jeg, det formår vi langt henad ad vejen, sagde Mortensen efter kampen til 6’eren.

– Sidste gang (AGF spillede i Farum Park, red.) prøvede vi at stå lavt, og der tror jeg ikke, vi rørte bolden de første 15 minutter. Så det er en fed måde at vinde på i dag, lød det fra Patrick Mortensen.

Med nederlaget til F.C. København mod Brøndby, hvor Superligaens førerhold tidligere på søndagen tabte med 1-0, er der kun seks point op til førstepladsen i Superligaen, og det blev Patrick Mortensen også spurgt ind til at tv-kanalens studievært.

Har I en følelse af, at I kan slå alle hold i Superligaen?

– Ja, det har vi. Jeg skulle have scoret mod FCK, så havde det set endnu sjovere ud, og vi skulle også have vundet mod Brøndby. Så vi er et godt sted nu, og så skal vi fortsætte.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer