1 min læsningAaB’er inden skæbnekamp: Vi skal være mere skarpe

AaB møder søndag eftermiddag Lyngby i bunden af Superligaen, hvor holdets Malthe Højholt efterspørger mere skarphed i begge ender.

1 min læsning
AaB møder søndag Lyngby i en bundgyser i Superligaens nedrykningsspil, og her efterspørger en AaB-spiller mere skarphed.
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er efterhånden ved at være sidste udkald, hvis AaB vil redde livet i Superligaen.

Med seks kampe tilbage i sæsonen og syv point op til AC Horsens risikerer nordjyderne at blive isoleret i bunden, hvis ikke holdet vinder skæbnekampen mod Lyngby søndag.

– Det bliver en afgørende kamp. Lyngby har et point mere end os, og vi går begge efter at indhente AC Horsens, så kampen i morgen har afgørende betydning. Vi går 100 procent efter at vinde, og jeg er også sikker på, at vi tager sejren, siger AaB’s Malthe Højholt til klubbens hjemmeside.

Placeringen som bundprop er til trods for, at spillet i de seneste uger har set bedre ud, selvom pointene udebliver:

– Når man spiller godt flere kampe i træk, så kommer sejrene også på et tidspunkt. Nu har vi haft tre udekampe i træk med gode præstationer, så jeg tror på, at vi gør det, der skal til for at vinde kampen, siger midtbanespilleren.

Selvom spillet på banen har set bedre i de seneste kampe, savner Højholt mere skarphed fra holdet:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi skal blive mere skarpe foran mål og i vores eget felt, og så skal vi være stærkere til at stå imod defensive dødbolde. Er vi det, og præsterer vi ellers, som vi har gjort på det seneste, så er jeg sikker på, at vi vinder.

Bundgyseren mod Lyngby spilles søndag kl 14, og kampen kan ses på Canal 9 og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer