1 min læsningHelenius tror stadig på overlevelse: Indbyrdes kampe er afgørende

AaB's Nicklas Helenius tror stadig på, at holdet kan redde livet i Superligaen, selvom der er seks point op til AC Horsens på tiendepladsen.

1 min læsning
Aab's Nicklas Helenius tror stadig på overlevelse for holdet, efter Superliga-kampen mod Silkeborg, som endte 2-2.
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er dystre tider i Aalborg.

Byens hold AaB ligger i skrivende stund til nedrykning med seks point op til tiendepladsen, og senest måtte holdet nøjedes med ét point på udebane mod Silkeborg.

Men spørger man holdets hjemvendte angriber Nicklas Helenius, så er der stadig gode muligheder for at redde livet i Superligaen. Det kræver dog resultater mod de direkte konkurrenter i bunden:

– Det er vigtigt at vinde de indbyrdes kampe med Lyngby og Horsens i bunden. Det er dem, der er altafgørende, og så skal vi selvfølgelig finde tre point mod OB, FC Midtjylland eller Silkeborg, siger angriberen til Viaplay efter Silkeborg-kampen og tilføjer:

– Jeg tror fuldt ud stadig på det. Især med det udtryk, vi har nu. Ligepludselig har vi også heldet, så den går stolpe ind i stedet for stolpe ud.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

AaB’s direkte nedrykningskonkurrenter AC Horsens skal søndag i aktion hjemme mod FC Midtjylland. Kampen fløjtes igang klokken 14 og kan ses på Canal 9 og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer