1 min læsningMedie: Firmino tilbudt overraskende skifte

Liverpool-angriberen Roberto Firmino har allerede meldt ud, at han forlader Anfield-klubben til sommer ved kontraktudløb.

1 min læsning
Den nuværende Liverpool-angriber, Roberto Firmino, er blev kontaktet af MLS-klubben St Louis City, som har den tidligere Hofenheim-direktør Lutz Pfannestiel.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter otte år i klubben er Roberto Firmino til sommer færdig i Liverpool.

Den 31-årige brasilianer har tidligere på sæsonen takket nej til en kontraktforlængelse i Liverpool og informeret klubben og manager Jürgen Klopp om, at han vil syge nye græsgange.

Det har selvsagt vakt en del interesse rundt omkring i fodboldeuropa, men nu er ser den tidligere Hoffenheim-angriber også ud til at tiltrække sig opmærksomhed fra et mere ‘eksotisk’ sted.

Den amerikanske MLS-klub St Louis City SC skulle således have lagt en føler ud hos den brasilianske landsholdsspiller.

Den nyeste af alle MLS-klubber, der blev etableret så sent som i 2019, har dog én ting, der i særlig grad skulle virke tiltrækkende for Firmino.

Medie: Lukaku er færdig i Inter – Tre alternativer i kikkerten

Klubben fra Missouri har nemlig tyske Lutz Pfannenstiel som sportsdirektør – en rolle han også havde hos Hoffenheim fra 2011 til 2018, hvor han blandt andet solgte Roberto Firmino til Liverpool for 41 millioner euro i sommeren 2015.

St. Louis er i denne sæson tophold i MLS’ Vest-konference, hvor det er blevet til seks sejre og to nederlag i sæsonens første otte kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer