Serie A

Medie: Lukaku er færdig i Inter – Tre alternativer i kikkerten

Efter en ganske undervældende sæson tilbage i Inter er Romelu Lukaku efter alt at dømme færdig i den italienske storklub til sommer.

Ifølge La Gazzetta dello Sport har Inter ikke tænkt sig at forsøge at beholde Romelu Luakaku ved enten at købe ham eller igen at leje ham fra Chelsea.
Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det bliver ikke til hverken en forlængelse af lejeaftalen eller et køb for Romelu Lukaku i Inter.

Så konkret er udmeldingen fra den italienske avis, La Gazetta dello Sport, mandag.

Dermed ser det ud til, at den snart 30-årige belgier vender tilbage til Chelsea og Stamford Bridge, når lejeaftalen i Milano udløber 1. juli.

Det italienske medie mener at vide, at Inter har brugt i alt 20 millioner euro (150 millioner kroner) på lejeaftalen med Lukaku, hvoraf de otte millioner euro er gået til Chelsea.

Med syv scoringer i i alt 24 kampe mener forrige sæsons italienske mestre dog ikke at have fået fuld valuta for de penge, og derfor er en ny aftale med Chelsea angiveligt blevet fejet helt af bordet.

I stedet kigger Inter angiveligt imod markant billigere løsninger, da både den nuværende Liverpool-angriber Roberto Firmino og Mönchengladbachs Marcus Thuram er interessante for ‘Nerazzurri’.

Medie: Stort økonomisk tab – Chelsea klar til at lade Lukaku gå for ‘småpenge’

Begge har udløb med deres nuværende klubber til sommer, og dermed vil der for Inters vedkommende være tale om transferfri spillere.

Det er dog ikke den eneste løsning, for Inter menes også at være interesserede i den 23-årige nykårede italienske landsholdsangriber, Mateo Retegui, der trods sit italienske statsborgerskab har spillet hele sit liv i argentinsk fodbold og i øjeblikket tørner ud for Club Atlético Tigre på udlån fra Boca Juniors.

Retegui menes at kunne erhverves for 18 millioner euro – altså et par millioner mindre, end én enkelt sæson med Lukaku har kostet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P