1 min læsningSpansk legende takker af: Stopper efter sæsonen

Efter 23 sæsoner som professionel har offensivspilleren valgt at trække sig efter sæsonen.

1 min læsning
LaLiga-klubben Real Betis skal til sommer sige på gensyn til en sand legende i klubben.
Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

41 år gammel og 23 sæsoner på øverste niveau.

Til sommer slutter en lang og gloværdig fodboldkarriere, når Real Betis-legenden Joaquin stopper.

Kantspilleren startede i 2000 hos Betis, inden han gennem karrieren nåede at spille for Valencia, Malaga og Fiorentina. I sommeren 2015 vendte han så hjem til klubben, hvor det hele startede, og her har han spillet siden.

– Jeg vil fortælle, at tiden er kommet. Dette er min sidste sæson som Real Betis-spiller, siger en grådkvalt Joaquin på klubbens Twitter-profil til holdets fans og fortsætter:

– Men det er ikke et farvel, det er et ‘på gensyn’, for jeg vil fortsætte ved jeres side og forsvare mit liv, for Real Betis er mit liv. Jeg vil leve det på en anden måde, men med samme følelse og glæde fra alle årene.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Joaquin har i skrivende stund spillet 839 kampe i karrieren, hvoraf 480 af dem er spillet i Betis-trøjen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer