1 min læsningDansker inden Conference League-kamp: Vil elske at vinde 4-0

Brian Riemer står torsdag aften på sidelinjen for Anderlecht, når den belgiske storklub tager imod AZ Alkmaar i det første opgør af Conference League-kvartfinalerne.

1 min læsning
Danske Brian Riemer står i spidsen for belgiske Anderlecht, der møder AZ Alkmaar i Conference League-kvartfinalen.
Spasiyana Sergieva/Reuters/Ritzau Scanpix

Torsdag aften går det løs for Brian Riemer og Anderlecht.

Danskerklubben møder AZ Alkmaar på hjemmebane i Belgien i det første opgør af kvartfinalerne i Conference League, i hvad der ligner et meget tæt opgør.

På et pressemøde dagen før kampen indrømmede den danske cheftræner, at han håber på, at kampen er lukket efter det første opgør på Lotto Park. Han tilføjer dog, at det sjældent forholder sig sådan i europæiske knockout-kampe:

– Hør, jeg vil gerne vinde 3-0 eller 4-0 og så have en stille dag i Alkmaar i næste uge, men jeg ved allerede, at det ikke kommer til at ske.

– Vi så i den tidligere runde med Villareal, at europæiske opgør skal afgøres over to kampe. Selvfølgelig åbner vi ikke fuldstændigt op her, men vi vil bare spille vores spil, siger Riemer ifølge nieuwsblad.be.

Følg Campo på Facebook

Udover Brian Riemer er der god chance for, at kampen vil få dansk deltagelse fra begge hold indenfor kridtstregerne.

24-årige Jens Odgaard har været mere eller mindre fast mand for AZ gennem sæsonen, ligesom Anders Dreyer er gået direkte ind i Anderlechts startopstilling siden vinterskiftet fra FC Midtjylland.

Medie: Uroen fortsætter i Bayern – to stjerner i håndgemæng efter City-ydmygelse

Kampen spilles torsdag aften kl 21 og kan ses på TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer