2 min læsningFarvel og tak: Anfører forlader tysk traditionsklub

Borussia Mönchengladbach skal til sommer erstatte sin anfører, som har offentliggjort, at han ikke vil forlænge sin kontrakt.

2 min læsning
Borussia Mönchengladbach tager til sommer afsked med Bundesliga-klubbens mangeårige anfører, der har kontraktudløb.
Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tyske traditionsklub Borussia Mönchengladbach mister sin anfører, Lars Stindl, når hans kontrakt udløber til sommer.

Det står klart, efter klubben på sin egen hjemmeside har offentliggjort, at den mangeårige profil ikke ønsker at forlænge sin nuværende aftale.

Han forlader klubben efter otte år, og han har været anfører i klubben siden begyndelsen af 2016/17-sæsonen.

– Jeg har tænkt meget de seneste uger og er kommet frem til konklusionen, at jeg vil tage hjem. Det har altid været planen, men denne storslåede klub med hele dens stab, mine holdkammerater og den store positivitet, jeg har modtaget, gør, at det er en utrolig svær beslutning, siger den 34-årige tysker og tilføjer:

– Ikke desto mindre føler jeg, at tiden er kommet til, at jeg går en anden vej.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Lars Stindl fik sin fodboldopvækst i Karlsruhe, ikke langt fra hans hjemby Speyer. Han nævner dog ikke, om han har tænkt sig at vende tilbage til klubben, han forlod i 2010 til fordel for Hannover.

Karlsruhe frister en tilværelse som midterhold i 2. Bundesligaen, og hvis Stindl vender hjem, kan han muligvis blive holdkammerater med danske Mikkel Kaufman, hvis angriberens lejeophold med klubben bliver forlænge til sommer.

Mål og Highlights: Se Manchester City køre Bayern München over

Lars Stindl har indtil videre spillet 264 officielle kampe i Gladbach, hvor det er blevet til 80 mål. Han har desuden spillet 11 landskampe for Tyskland, hvor han har scoret fire gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer