1 min læsningAndy Carroll åbner op om Liverpool-kritik: Det var hårdt

Andy Carrol levede aldrig op til sit store prisskilt i Liverpool. Den manglende succes på Merseyside førte i stedet til at modtage hadebeskeder og lignende online.

1 min læsning
Den tidligere Liverpool-spiller Andy Carroll fortæller om, hvordan han oplevede hadbeskeder online i sin tid i Premier League-klubben.
https://campo.dk/2023/04/09/de-bruyne-rundede-100-oplaeg-mod-southampton-jeg-kunne-have-haft-flere/

307 millioner kroner.

Så meget kostede Andy Carroll, da Liverpool i januar 2011 hentede den langlemmede englænder ind som erstatning for Fernando Torres i angrebet sammen med Luis Suarez.

Prisskiltet gjorde Andy Carroll til den dyreste britiske fodboldspiller på daværende tidspunkt, men han formåede aldrig at leve op til prisskiltet.

I stedet måtte han se Luis Suarez løbe med al hæderen, imens hans selv ofte trak negative overskrifter. I 58 kampe blev det kun til 11 mål, sammenlignet med Suarez’ 82 mål i 133.

De manglende mål gjorde også, at Carroll efterhånden kunne se flere “fans” gøre sig morsomme på hans bekostning online. Noget som han i et interview med The Mirror stiller sig uforstående overfor:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Som fodboldspiller er det svært at forstå online misbrug, der kommer fra nogen, som aldrig har sparket til en fodbold.

– Det er hårdt. Du er nødt til at slette det fra din hukommelse og ikke dvæle ved det. Der er langt flere positiver omkring dig, og du bliver nødt til at lytte til dine holdkammerater fremfor folk, der tror, de er eksperter.

– Da jeg var skadet i Liverpool, blev jeg svinet til ofte. Det gik op for mig, at det ikke betyder noget – du kan skabe problemer for dig selv, når du lytter til det.

Følg Campo på Facebook

Andy Carroll skiftede efter Liverpool til West Ham, hvor han spillede i syv år inden ham vendte hjem til barndomsklubben Newcastle.

Skader gjorde dog, at han aldrig genfandt formen, der sikrede ham 9 landskampe for England.

I dag spiller han i Reading i The Championship, hvor han i 27 kampe har scoret otte mål i indeværende sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer