1 min læsningSkuffet Lampard efter Wolves-nederlag: Ændringer er ikke en undskyldning

Frank Lampards anden tørn som Chelsea-manager fik en forfærdelig start, efter holdet tabte 1-0 ude mod Wolves.

1 min læsning
Chelsea tabte Premier League-kampen mod Wolves 1-0.
Darren Staples/AFP/Ritzau Scanpix

Frank Lampard fik en mareridtsstart som vikarierende Chelsea-træner.

Klublegenden erstattede tidligere på ugen Graham Potter, der havde fået sparket i ledelsen efter en række skuffende resultater.

Den tendens fortsatte dog i Lampards første kamp tilbage, da holdet tabte 1-0 til bundholdet Wolves. Vikar-træneren mener dog ikke, at trænerændringerne er en undskyldning:

– Der har været mange ændringer, og det er ikke en undskyldning, men tingene skal forbedres, og det opsummerede den præstation (mod Wolves, red.), siger Frank Lampard til BBC efter kampen og tilføjer:

– Det er ikke, hvor klubben gerne vil være, men det er en realitet, og vi skal arbejde igennem det. Man når til et punkt, hvor man kan komme videre.

Lampard er den fjerde træner, der står i spidsen for Chelsea i indeværende sæson, efter Thomas Tuchel tidligere på sæsonen også blev fyret, og assisten Bruno Saltor var ansvarlig i midtugekampen mod Liverpool.

Følg Campo på Facebook

Selvom Chelsea ligger langt efter i Premier League, kan klubben stadig tilføje et trofæ til skabet i denne sæson. Det kræver dog, at man slår Real Madrid i Champions League-kvartfinalen, der spilles onsdag kl 21.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer