1 min læsningDe Bruyne rundede 100 oplæg mod Southampton: Jeg kunne have haft flere

Manchetser City-stjernen blev den hurtigste spiller til at lave 100 assists i Premier League, efter han lavede et oplæg i kampen mod Southampton.

1 min læsning
Manchester City-stjernen Kevin de Bruyne rundede 100 oplæg i Premier League-kampen mod Southampton.
Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

100 oplæg. 237 Premier League-kampe.

Kevin De Bruyne satte lørdag rekord med sit oplæg til Erling Haalands åbningsmål, hvor han blev den spiller i Premier League-historien, der skulle bruge færrest kampe til at nå 100 assists.

Jubilæums-assisten grundlagde en 4-1-sejr til Manchester City, men selvom belgieren er stolt af både sejren og milepælen, så mener han stadig, at han burde have haft flere efter kampen:

– Jeg så, at folk skrev om det online inden kampen, og det er noget, du ikke kan overse, men jeg prøver bare at skabe så meget som muligt, og selv i dag tror jeg, at jeg kunne have haft to eller tre mere, siger Kevin de Bruyne ifølge Manchester Evening News.

– Selvfølgelig er jeg stolt, jeg tror, at jeg er kendt for min kreativitet, og der er ikke mange fodboldspillere, som har gjort det. Halvdelen af arbejdet er mit og halvdelen er de andres. Det er et stolt øjeblik.

Følg Campo på Facebook

Kevin de Bruyne er den femte spiller i Premier League-historien, der når 100 måloplæg. De fire andre spillere er Ryan Giggs, Cesc Fabregas, Wayne Rooney og Frank Lampard.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer