2 min læsningHvordan kan det lade sig gøre? Real-flop har aldrig spillet El Clasico

Eden Hazard har aldrig spillet mod FC Barcelona, men ifølge en spansk avis, kan han meget vel få chancen i onsdagens Copa del Rey-opgør.

2 min læsning
Real Madrid spilleren Eden Hazard har aldrig spillet en El Clasico
Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

I sommeren 2019 var der store forventninger til Real Madrids nyeste signing.

Forventninger som i den grad ikke er blevet indfriet, fra spilleren der kostede Real 115 millioner euro.

Eden Hazards tid i den spanske kongeklub må siges at have været turbulent. Skader og fravalg fra trænernes side har holdt den 32-årige belgier ude i længere perioder – og så var der vist også noget om, at han var i lidt dårlig form efter en sommerpause.

Men derfor vil det nok stadig komme bag på mange, at Eden Hazard i sine 74 kampe for ‘Los Blancos’ aldrig har spillet mod FC Barcelona i hverken LaLiga eller nogle af Cup-turneringer.

Det er 10 gange, han har misset ‘El Clasico’ i sine godt og vel fire og et halvt år i klubben – netop grundet skader og taktiske valg fra Zinedine Zidane og Carlo Ancelotti, der har stået i spidsen for Real-mandskabet i belgierens tid i den spanske hovedstad. Men måske kan 11. gang blive lykkens gang.

Det skriver den spanske avis AS, efter Eden Hazard i weekenden lavede et oplæg til Lucas Vázquez i 6-0-sejren over Real Valladolid.

– Hvis han (Hazard, red.) træner godt, kan han måske få muligheder. Ingen kan spå fremtiden, siger Real Madrid-manager, Carlo Ancelotti, ifølge AS.

Benzema-hattrick på syv minutter i Real-opvisning

Eden Hazard har i sine 3.665 minutter på banen for Real Madrid siden 2019 scoret syv mål og lavet 12 assists.

Real Madrid møder FC Barcelona på Camp Nou onsdag klokken 21:00 i anden udgave af sæsonens Copa del Rey-semifinale, hvor Barça har en fordel på 1-0 fra første kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer