1 min læsningBenzema-hattrick på syv minutter i Real-opvisning

Real Madrid glemte søndag alt om seneste kamp i LaLiga, hvor det blev til nederlag til FC Barcelona, da de hjemme på Bernabeu på det nærmeste ydmygede Valladolid.

1 min læsning
Foto: Thomas Coex/AFP/Ritzau Scanpix

De var så overlegne, at der blev plads til Eden Hazard.

Real Madrid viste søndag, at de bestemt ikke har ladet sig hylle ud af den af nederlaget til FC Barcelona inden landskampspausen.

Søndag gjorde Real Madrid med blandt andet fire mål på 14 minutter, herunder et Benzema-hattrick på syv minutter, i første halvleg kort proces hjemme mod Valladolid.

Rodrygo åbnede scoringen efter 22 minutters spil, og syv minutter senere overtog Benzema så showet.

Mål i det 29., 32. og 36. minut lukkede kampen allerede inden pausen, og det eneste Benzema kunne have ønsket mere var, at hattricket var det hurtigste i spansk fodboldhistorie.

Den ære tilfalder dog fortsat Kevin Gameiro, der i 2017 blot skulle bruge fire minutter og 43 sekunder på at score hattrick for Atletico Madrid mod Sporting Gijon.

Medie: Real Madrid vil hente verdensmester til spotpris

Uden at have scoret i en halv time, var Carlo Ancelotti dog alligevel så sikker på sejren, at han efter 65 minutters spil skiftede Eden Hazard ind i stedet for hattrickhelten.

Det var Hazards første minutter i LaLiga siden starten af september, og selvom belgieren ikke selv scorede, så gjorde hans holdkammerater Marco Asensio og Lucas Vazquez det begge, og dermed blev det til en stensikker 6-0-sejr til Real Madrid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer