Premier League

United-legende drømmer om job i Premier League: Måske om to-tre år

Han er der ikke endnu, men tiden skal nok komme for den tidligere Manchester United-angriber Dwight Yorke.

Den tidligere Manchester United angriber Dwight Yorke drømmer om at komme til Premier League som manager en dag.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Indtil nu har han kun erfaring fra den australske A-League.

Dwight Yorke startede i maj sidste år sin karriere som manager med jobbet i den australske A-League klub Macarthur, men i januar i år blev han fyret efter 18 kampe i spidsen.

Ikke desto mindre drømmer han om engang at vende tilbage til Premier League, hvor han som spiller tørnede ud for både Aston Villa, Manchester United, Blackburn og Birmingham.

– Jeg er stadig på et tidligt stadie i min trænerkarriere, og der vil komme en tid og et sted for mig, når jeg kommer op ad [karriere-] stigen. Min tid kommer, men det er ikke endnu.

– Jeg må være fornuftig i min beslutningsproces, og jeg må indrømme, at Premier League ikke helt er for mig endnu. Måske om to eller tre år vil jeg forsøge at være i den kategori, der kan få et job, som det der er ledigt i Tottenham nu, siger Dwight Yorke ifølge Evening Standard.

Store planer! Manchester United-bejlere vil lave europæisk multiklub-samarbejde

Dwight Yorke var i 1999 med til at vinde The Treble med Manchester United, hvor han sammen med Andy Cole udgjorde en nærmest legendarisk angrebsduo.

Angriberen fra Trinidad & Tobago nåede at spille 73 landskampe med 18 mål til følge for sit land, mens det blev til 152 kampe og 66 mål for Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P