3F Superligaen

Breaking: Thomas Bælum stopper i AaB

Administrerende direktør og midlertidig sportschef i AaB, Thomas Bælum, stopper i klubben senest ved udgangen af april.

Thomas Bælum stopper som direktør i AaB.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Efter lidt mindre end fem år i klubben er Thomas Bælum snart fortid.

Torsdag har AaB offentliggjort, at klubbens bestyrelse i enighed med Bælum er blevet enige om at ophøre samarbejdet senest ved udgangen af næste måned.

– I det nye set up for AaB har jeg haft overvejelser omkring min egen rolle, og jeg har nu vurderet, at timingen for at gå hver til sit er den rette.

– Jeg vil kigge tilbage på fire et halvt begivenhedsrige år, hvor vi med strategi Nordkraften, der blev implementeret i 2019, gik ind i en strategiperiode med fokus på at styrke og udvikle både det sportslige og det kommercielle område.

– Indimellem havde vi også Covid-19 at forholde os til, men henover strategiperioden lykkedes det i forhold til den kommercielle del at skabe en fremgang på alle parametre. Sponsorindtægterne er steget, matchday-indtægter og det gennemsnitlige tilskuertal er blevet løftet markant, og antallet af sæsonkortholdere er rekordhøjt, hvilket naturligvis glæder mig, lyder det fra Bælum.

Hitzlsperger: Vi er ikke kommet for at fikse et problem på den korte bane

Tysker overtager midlertidigt som sportsdirektør

Det tyske firma SSE22 blev i sidste uge storinvestor i AaB, og det er tyskeren Jan Peters, der også er kommende bestyrelsesmedlem i AaB A/S, der i den kommende periode vil fungere som midlertidig sportslig ansvarlig, indtil en permanent sportsdirektør er udpeget.

Direktionens opgaver vil midlertidigt blive varetaget af økonomichef Jesper Dalum.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P