2 min læsningHitzlsperger: Vi er ikke kommet for at fikse et problem på den korte bane

Thomas Hitzlsperger understreger, at SSE22 ikke er gået ind i AaB med en ambition om at skulle redde klubben ud af den øjeblikkelige nedrykningsfare.

2 min læsning
Thomas Hitzlsperger understreger, at han og SSE22 ikke er gået ind i AaB for at redde dem ud af den øjeblikkelige nedrykningsfare.
Foto: VfB Stuttgart

AaB har fået en ny storaktionær i form af tyske SSE22.

I spidsen for den tyske virksomhed står den tidligere tyske landsholdsspiller, Thomas Hitzelsperger, og han forsikrer, at tyskerne kører med langt lys.

AaB er nemlig i akut nedrykningsfare, men det har egentlig ikke ændret det store for den tyske investor.

– AaB er mere end bare denne sæson. Selv hvis det ikke går, som vi håber, så er fokus stadig på klubbens potentiale. VI er ikke kommet for at fikse et problem på den korte bane, vi er her langvarigt, siger Hitzlsperger til AaBs egne kanaler.

Den tidligere Stuttgart og Aston Villa-profil understreger dog også, at tyskerne ikke er gået ind i den nordjyske klub for at rode rundt udenfor de sjove pladser i dansk fodbold.

– Når man kommer ind i en klub – specielt som udlænding, så skal man først lære folk at kende, lære kulturen at kende og respektere kulturen, men i sidste ende vil vi gerne være succesfulde. Jeg er meget passioneret omkring fodbold, og jeg er i AaB, fordi jeg gerne vil have succes med AaB, og jeg er sikker på, at alle andre i klubben vil opnå det samme.

Ny storaktionær i AaB: Hvem er SSE22, og hvad vil de?

At opnå succes vil selvsagt være markant lettere, hvis AaB imod alle odds formår at ride stormen af og overleve i Superligaen, og det vil SSE22 – anført af Hitzlsperger selv – gerne forsøge at hjælpe med til.

– Det er muligt at blive i Superligaen, og det er det, vi fokuserer på, og vi vil gerne spille en lille rolle i det.

– Vi kender situationen, og vi er ikke bange for den. Det siger alle i klubben også: Man er skuffet over situationen, men man er ikke bange for den. Der er 10 kampe tilbage i Superligaen, og vi vil støtte Oscar (Hiljemark, red.) og trænerstaben med at få det bedste ud af alle og lykkes med opgaven, lyder det fra Hitzlsperger.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

SSE22 er en virksomhed, der ledes af af Thomas Hitzlsperger, Bernhard Peters, Joachim Hilke, Ole Jan Kappmeier, Finn Meinecke og Jan Peters. De seks tyskere har skabt SSE22 med det formål at investere i og bidrage til at udvikle AaB sportsligt og strategisk.

Du kan se hele interviewet med den tidligere tyske landsholdsspiller herunder:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer