2 min læsningYdmyg Oliver Sørensen: Modgang har været godt for mig

Oliver Sørensen har hele vejen op igennem akademiet i FC Midtjylland været en profil, men der skulle to lejeophold til, før gennembruddet på førsteholdet kom.

2 min læsning
FC MIdtjyllands Oliver Sørensen er selvsagt tilfreds med at skrevet under på en kontraktforlængelse, der holder ham i klubben til 2027.
Foto: Daniel Stentz/ FC MIdtjylland

Kun seks spillere har i denne sæson spillet flere kampe for FC Midtjylland end Oliver Sørensen.

Den unge midtbanespiller kravler desuden to trin op ad den liste, næste gang han kommer i aktion, hvor han således vil komme op på siden af Anders Dreyer og Sory Kaba, der med sikkerhed ikke får flere kampe.

Den 21-årige midtbanespiller har i denne sæson fået sit endelige gennembrud i FC Midtjylland, men trods en flot karriere op igennem det midtjyske akademi, lod gennembruddet vente på sig.

Først efter lejeophold i FC Fredericia og i sidste halvdel af sidste sæson i norske HamKam er der for alvor kommet skub i karrieren på midtjydernes førstehold.

– Set i bakspejlet har det været godt for mig at opleve noget modgang. I akademitiden havde jeg masser af succes, og jeg havde da også håbet på at kunne stryge direkte ind på førsteholdet og spille med det samme, siger Oliver Sørensen og uddyber:

– Mine lejeophold har givet mig hår på brystet og en forståelse for, hvad man skal gøre i de lidt mindre gode perioder. Det har gjort mig klar til at stå, hvor jeg gør nu, så jeg er taknemmelig for min tid ude. I øjeblikket har jeg en følelse af, at alt mit hårde arbejde kulminerer.

FC Midtjylland forlænger med midtbanespiller

Onsdag blev den 21-årige fynbo så belønnet med en to og et halvt år lang kontraktforlængelse, så hans kontrakt nu først udløber ved udagangen af 2027, og det er han selvsagt selv ganske tilfreds med.

– Jeg er stolt over at skulle være her i endnu længere tid. Jeg har været gennem hele systemet, så det er dejligt at blive vist den her tillid.

– Klubben er blevet lidt af en familie for mig. Samtidig synes jeg, at jeg passer godt i den måde, vi ønsker at spille på. Jeg er en powerspiller, som elsker gå til den, siger Oliver Sørensen.

Den centrale midtbanespiller har i denne sæson spillet nærmest præcis halvdelen af superligaminutterne for FC Midtjylland, men kun fem gange har han spillet fuld tid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer