2 min læsningFC Midtjylland forlænger med midtbanespiller

FC Midtjylland kan onsdag præsentere en kontraktforlængelse med den talentfulde midtbanespiller.

2 min læsning
FC Midtjylland har forlænget med Oliver Sørensen.

Han har i den grad fået sit gennembrud for FC Midtjylland i denne sæson.

Han har spillet de seneste otte superligakampe for klubben, ligesom han har fået spilletid i fem af FC MIdtjyllands otte kampe i Europa League.

Nu bliver unge Oliver Sørensen belønnet med en kontraktforlængelse.

Således har den 21-årige midtbanespiller underskrevet en kontrakt, der holder ham i FC Midtjylland til udgangen af 2027.

– Han har haft en lang rejse allerede, og selvom han har været en af vores absolut største talenter hele vejen op gennem akademiet, har det krævet stenhårdt arbejde at komme hertil, siger assisterende sportschef Kristian Bach Bak og fortsætter:

Ydmyg Oliver Sørensen: Modgang har været godt for mig

– Olivers mentalitet gør, at man elsker ham som spiller. Han har en stor stjerne hos alle sine trænere gennem tiden, og han er vellidt iblandt sine holdkammerater. Vi har brug for nogle, som vil arbejde stinkende hårdt, og det er han mand for. Jeg glæder mig til at følge Oliver de næste år.

– Hans lungekapacitet er vel nok den største, vi har i truppen. Han kan løbe solen sort og presse i en hel kamp. Samtidig er hans teknik fin, og han har potentiale til at indtage en lederrolle på banen. Det sidste er noget, han fortsat skal udvikle, så hans evne til at gå forrest bliver endnu tydeligere.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Fynboen Oliver Sørensen har efter ungdomsfodbold i de fynske lklubber Nørre Åby, Strib og OKS taget turen hele vejen op igennem akademiet i FC Midtjylland.

Undervejs er det blevet til to lejeophold i henholdscis FC Fredericia og norske HamKam, inden han forud for denne sæson blev en fast bestanddel af FC Midtjyllands førsteholdstrup.

Han står nu i alt noteret for 36 kampe for FC Midtjyllands førstehold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer