Wales til tops i Bale-afsked – Kroatien rejste sig mod Tyrkiet

Gareth Bale tog afsked med det walisiske landshold, der slog Estland. Kroatien fik ligeledes ordentligt gang i pointhøsten.

Gareth Bale tog afsked med Wales' landshold, inden holdet slog Estland i EM-kvalifikationen. Kroatien fik genrejsning mod Tyrkiet.
Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Wales indtog førstepladsen i EM-kvalifikationens Gruppe D, med en 1-0-sejr over Estland.

Inden kampen var den nu pensionerede Wales-legende Gareth Bale inde på banen og tage afsked med de mange fremmødte fans.

Og det gav tilsyneladende ekstra motivation for holdet, der fire minutter inden pausen scorede kampens enlige mål.

Her steg angriberen Kieffer Moore til vejrs og headede sejrsscoringen i mål. Det var samtidig Moores 10. mål for landsholdet, og det sjette han har scoret med hovedet.

I puljens anden kamp slog Kroatien Tyrkiet 2-0 på udebane, efter holdet spillede uafgjort mod Wales tidligere.

Begge mål blev scoret i første halvleg af Chelsea-spilleren Mateo Kovacic.

Det første mål blev scoret efter en gang klumpspil efter 20 minutter, og det andet faldt i halvlegens overtid. Begge scoringer blev i øvrigt assisteret af Mario Pasalic.

Dermed indtager Kroatien puljens anden plads á point med Wales, imens Tyrkiet følger lige efter.