3F Superligaen

Top seks-klub udvider stemningsafsnit

Efter kvalifikationen til mesterskabsspillet har klubben besluttet at udvide stemningsafsnittet resten af sæsonen.

Stemningstribunen på Ceres Park bliver udvidet i hele Superliga-mesterskabsspillet. Det har AGF offentliggjort forud for næste kamp.
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF har gang i en glimrende sæson.

Klubben sikrede i næstsidste spillerunde af Superliga-grundspillet pladsen i forårets mesterskabsspil mod rivalerne.

Det har klubben også kunne mærke på lægterne, hvor særligt stemningsafsnittet på Ceres Park har været i topform. Derfor har klubben nu besluttet at udvide stemningsafsnittet i samarbejde med holdets fans.

Normalt er de to tribuneafsnit B1 og B2 afsat til stemningstribune, men fra den første kamp i slutspillet mod Randers, vil også B3-afsnittet blive taget i brug.

– Kapaciteten er ved at være fyldt ud på det nuværende afsnit, og vi har flere gange oplevet, at afsnittet er udsolgt. Den udvikling er naturligvis meget glædeligt og positiv, for det skyldes, at fanscenen i Aarhus vokser og vi bliver flere og flere, som gerne vil bidrage til stemningen.

– Oprindeligt har vi et af de mindre stemningsafsnit, hvis du sammenligner med nogle af de andre hold i 3F Superligaen. Det er vi så nu vokset ud af, og det bliver fedt med en udvidelse, så vi kan få plads til endnu flere, som vil skabe stemning, siger Jonas Labich, der SLO (Supporters Liaison Officer, red.) i AGF.

Kampen mod Randers spilles mandag den 3. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P