2 min læsningPSG-præsident overvejer ny investering: Lurer på kriseramt klub

PSG-ejeren præsidenten Nasser Al Khelaifi afviser ikke, at han i fremtiden kan blive ejer af en spansk klub i krise.

2 min læsning
PSG-præsidenten, Nasser Al Khelaifi, overvejer om, han skal investerer i et tidligere LaLiga-tophold.
Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix

For godt 10 år siden var Malaga et tophold i Spanien.

Anført af spillere som Santi Cazorla, Joaquin og en ung Isco var klubben snublende tæt på at gå videre til semifinalen i Champions League, men klubben tabte i sidste ende til Dortmund.

Spoler man tiden 10 år frem er holdet nærmest uigenkendeligt. Champions League-turneringens skær blev i 2017-18-sæsonen vekslet til en tilværelse i den næstbedste række i Spanien, og klubben er i overhængende fare for at rykke yderligere ned i ligasystemet.

På trods af de seneste års elendighed vil PSG-præsidenten, Nasser Al Khelaifi, alligevel ikke afvise, at han kan blive ejeren, der hjælper klubben tilbage til fordums styrke:

– Når noget er til salg, bliver folk altid nysgerrige. Vi leder efter muligheder. Det (Malaga, red.) er en fantastisk klub, og nu er den i en svær situation, siger PSG-bossen til Marca, inden han uddyber:

– Hvis der er en mulighed, hvorfor ikke? Byen og klubben er fantastisk.

Men selvom det kan lyde som om, at redningen er på vej for den hårdt prøvede klub, vil Khelaifi dog ikke garanterer, at det kommer til at ske:

– Jeg kan ikke sige ja eller nej. Jeg kan ikke sige, at vi gør det, og jeg kan ikke give noget definitivt.

Journalist: PSG-stjerne tæt på forlængelse

Et muligt køb af Malaga er ikke det eneste Nasser Al Khelaifi skal forholde sig til. Senest begyndte exit-rygterne om en af klubbens stjernespillere igen, efter han stormede ned i omklædningsrummet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer