Æv! Det danske U21-landshold tabte i overtiden

Det danske U21-landshold formåede ikke at leve op til A-landsholdets sejr over Finland torsdag aften. Fredag blev det til nederlag i Steffen Højers første landskampe som U21-landstræner.

Danmarks U21-landshold led et sent nederlag i testkampen mod Ukraine.
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Steffen Højers første kamp i spidsen for U21-landsholdet blev ikke en succes.

De unge landsholdsdrenge tabte 3-2, da de fredag spillede testkamp ude mod Ukraine, der sikrede sejren i overtiden.

To gange formåede danskerne ellers at kæmpe sig tilbage på uafgjort. Først da Mathias Kvistgaarden to minutter efter pausen udlignede til 1-1, og igen fem minutter før tid, da Maurits Kjærgaard igen udlignede – denne gang til 2-2 på straffe.

Inden Ukraines sejrsmål havde Kjærgaard endnu en mulighed for at score, men Salzburg-spilleren headede bolden over mål, og i stedet blev det altså ukrainerne, der i kampens fjerde overtidsminut trak det længste strå.

Dermed kunne U21-holdet ikke gøre A-landsholdet, der torsdag aften slog Finland, kunsten efter.