Stage startede igen, da Werder Bremen tog point til sidst

Jens Stage var med fra start, da Werder Bremen sikrede ét dramatisk point på udebane mod Gladbach.

Den tidligere AGF- og F.C. København-spiller Jens Stage var igen med fra start, da hans Werder Bremen tabte i Bundesligaen til Gladbach.
04 March 2023, Bavaria, Augsburg: Soccer: Bundesliga, FC Augsburg - Werder Bremen, Matchday 23 at WWK Arena. Jens Stage (l) and Anthony Young of Bremen cheer after the 1:1. Photo by: Stefan Puchner/picture-alliance/dpa/AP Images

Danske Jens Stage var igen med fra start, da Werder Bremen spillede uafgjort 2-2 mod Gladbach.

Den tidligere AGF- og F.C. København-spiller har for alvor bidt sig fast i startopstillingen for det tyske hold. Kampen mod Gladbach var ottende kamp i træk, hvor danskeren var med fra start.

Danskeren blev udskiftet med få minutter igen ved stillingen 2-1 til hjemmeholdet. Fra bænken kunne han se sin holdkammerat Marvin Ducksch udligne med ét minut igen.

26-årige Jens Stage skiftede i sommer til Werder Bremen fra FCK. Her det indtil videre blevet til 23 Bundesliga-optrædender, hvoraf de 13 har været fra start.