1 min læsningBayern München må bruge Citys egen spiller mod dem i Champions League-kvartfinalen

Joao Cancelo er ikke forhindret i at spille mod Manchester City i Champions League-kvartfinalen, selvom portugiseren stadig er ejet af klubben.

1 min læsning
Når Bayern München møder Manchester City i Champions League-kvartfinalen, kan de bruge én englændernes egne spillere mod dem.
Fabrice Coffrini/AFP/Ritzau Scanpix

En udlejet spiller er som regel ikke med, hvis det nye hold møder klubben, der ejer spilleren.

Dét er dog ikke en nedskrevet regel fra UEFA, men i stedet en klausul to handlende klubber i de fleste tilfælde bliver enige om i lejekontrakten.

Sådan en klausul eksisterer ifølge The Athletic ikke i Joao Cancelos kontrakt, efter han i januar blevet udlejet fra Manchester City til Bayern München.

Dét betyder, at den portugisiske stjerneback må spille, når de to storklubber tørner sammen i Champions League-kvartfinalen.

Og skulle Cancelo spille en afgørende rolle for Bayern, vil det heller ikke være første gang, at de tyske giganter har gavn af at bruge modstanderens egen spiller mod dem.

I Champions League-kvartfinalen i 2019-20-sæsonen scorede Phillipe Coutinho to mål fra bænken mod sin moderklub FC Barcelona, i et opgør Bayer München vandt 8-2.

Så er der trukket lod – sådan ser Champions League-kvartfinalerne ud

Udover Joao Cancelo har Leroy Sané også en fortid i Manchester City, hvor han spillede fra 2016 til 2020.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer