2 min læsningMedie: Ten Hag risikerer straf efter kommentar

Manchester United-manager, Erik ten Hag, risikerer angiveligt karantæne efter sine kommentarer søndag.

2 min læsning
Manchester United-manager Erik ten Hag risikerer angiveligt en karantæne ovenpå sine kommentarer om dommeren mod Southampton.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester Uniteds Casemiro har spillet 504 klubkampe i sin professionelle karriere.

To gange har han fået rødt kort, og de er begge kommet for Manchester United på denne side af nytår.

Den pointe holdt Manchester United-manager, Erik ten Hag, stædigt fast i, da han efter søndagens 0-0-resultat mod Southampton blev bedt om at kommentere det røde kort.

Der var dog særligt én af hollænderens formuleringer, der nu kan vise sig at koste.

– Casemiro har spillet over 500 kampe i Europa, og har aldrig fået et rødt kort. Nu har han fået to i Premier League. Hans karantæne er ikke problemet, det skal vi nok håndtere. Kampen blev influeret af dommeren, lød det efter kampen fra Ten Hag.

Mål og Highlights: Se Manchester Uniteds ti mand smide point mod Southampton

Det er den sidste del af citatet, der nu angiveligt kan blive bekostelig for Ten Hag, der dog ikke var helt færdig. Manchester United-manageren mente nemlig, at dommerne i Premier League er for inkonsekvente.

– Det er inkonsekvensen, jeg tænker på. Spillerne ved ikke længere, hvad politiken er, og det er hele vejen rundt [..] I dag var der VAR-gennemgang ved skærmen, og så er der to straffesparkssituationer, hvor dommeren ikke kommer til skærmen. Specielt i den første var der ‘clear and obvious’ hånd på bolden, så hvad er politiken?

Premier League er ikke kendt for at tage let på kommentarer, der kaster tvivl over dommernes partiskhed. I august sidste år fik daværende Chelsea-manager, Thomas Tuchel, en bøde for sin kritiske kommentarer om Anthony Taylor. Det var også dommer Anthony Taylor, der søndag viste Casemiro ud i Manchester Uniteds kamp mod Southampton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer