Champions League

Leipzig-træner: Sådan sender vi Manchester City ud af Champions League

Leipzig-trænerer, Marco Rose, erkender, at der venter en svær opgave mod Manchester City. Tyskeren har dog en plan, der skal sikre avancement.

RB Leipzigs træner, Marco Rose, erkender, at det bliver svært i Champions League-kampen mod Manchester City, men han har en plan.
Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City er én af favoritterne til at vinde Champions League.

Derfor var det også forventet, at englænderne ville avancere fra ottendedelsfinalen mod Leipzig problemfrit, men sådan blev det ikke.

Tyskerne spillede sig op mod City, efter de eller kom bagud med 1-0 og fik i sidste ende et flot 1-1-resultat med videre. Alligevel ser det ud til at blive en vanskelig opgave, når returkampen spilles på Etihad Stadium tirsdag aften.

Dét erkender Leipzig-træneren, Marco Rose, også forud for opgøret, men han har samtidig en plan klar:

– Den første halvleg i Leipzig var dårlig. Vores forsvar var ikke så dårligt, men vi havde næsten ingen boldbesiddelse, dét var hovedproblemet, siger Marco Rose ifølge The Independent.

– Vil vil gerne være mere intensive, når vi forsvarer, så vi får lidt mere boldbesiddelse, men når vi har bolden skal lidt mere ansvarlige, når vi har bolden.

– Hvis vi kun presser, åbner det rum for dem, men hvis kun forsvarer og ikke angriber, kommer vi til at lukke mål ind på et tidspunkt. Vi skal finde den rette balance. Vi skal bruge meget selvtillid og mod, og vi får brug for vores bedste kamp i sæsonen, siger Rose.

Journalist: PL-storklubber jagter eftertragtet Bundesliga-stopper – nu melder City sig på banen

Kampen spilles kl 21 og vises på Tv3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P