Serie A

AC Milan smed føring og point mod bundhold

AC Milan kom som forventet foran, men klubben kunne ikke holde føringen og tabte point i kampen om top fire.

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic reacts during the Italian Serie A football match between AC Milan and US Salernitana 1919 at the San Siro stadium in Milan on March 13, 2023. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

AC Milan smed point i Serie A, da de spillede 1-1 mod Salernitana.

Kampen gik ellers som planlagt for milaneserne, der kom første halvlegs overtid, da Olivier Giroud scorede til 1-0.

I anden halvleg udlignede Salernitana ét kvarter efter pausen, hvorefter AC Milan sendte den svenske legende Zlatan Ibrahimovic på banen.

Det gav næsten pote i kampens slutfase, men den lange angriber fik reddet sit forsøg af Guillermo Ochoa i målet.

På trods af resultatet, ligger Milan stadig i top fire, der giver adgang til Champions League. Der er dog hård kamp om pladserne, hvor Jose Mourinhos Roma ligger ét enkelt point efter.