1 min læsningTidligere Bayern-boss melder ud: Nagelsmanns job er ikke på spil mod PSG

Den tidligere Bayern München-direktør Uli Hoeness mener ikke, at Julians Nagelsmann skal frygte en fyring, såfremt Bayern München ryger ud af Champions League.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Bayern Munich Press Conference - Allianz Arena, Munich, Germany - March 7, 2023 Bayern Munich coach Julian Nagelsmann during the press conference REUTERS/Angelika Warmuth

Bayern München har haft en svær sæson på og udenfor banen.

Holdet har kæmpet med at få spillet til at hænge sammen, og selvom den tyske storklub har fået bedre resultater på det seneste, spekuleres der stadig i, om Julian Nagelsmann er den rigtige til trænerjobbet.

Rygterne blev yderligere styrket, efter den mangeårige målmandstræner i klubben, Toni Tapalovic, blev fyret efter interne uenigheder. Det fik efterfølgende klubkaptajnen, Manuel Neuer til at kritiserer klubben.

Den tidligere direktør i klubben Uli Hoeness mener dog ikke, at Julians Nagelsmann skal frygte for sit job, hvis PSG sender Bayern ud af Champions League, på trods af den sæsonens drama og lunke resultater:

– Jeg tror ikke udfaldet af onsdagens Champions League-kamp har noget at gøre med Julian Nagelsmanns job, siger Hoeness ifølge Twitter-fanmediet Mia San Mia.

Medie: Bayern vil ikke købe utilfreds lejesvend

Bayern München vandt det første opgør i Champions League-ottendelsfinalen 1-0 mod PSG på Parc de Prince. Onsdag aften skal klubben forsøge at gøre arbejdet færdigt hjemme på Allianz Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer