1 min læsningUEFA refunderer billetter efter finale-kaos

Det europæiske fodboldforbund har besluttet at refunderer billetterne for de tilskuere, der var påvirket af balladen uden for stadion ved sidste års Champions League-finale i Paris.

1 min læsning
Liverpool-fans før Champions League-finalen i Paris.
Thomas Coex/AFP/Ritzau Scanpix

Først undskyldte de, nu tilbagebetaler de også tilskuernes billetter.

UEFA har i de seneste uger været igennem lidt af et stormvejr, efter en rapport gav dem hovedansvaret for balladen før sidste års Champions League-finale.

Balladen opstod, efter arrangørerne ikke kunne håndterer den store mængde af tilskuere, der dukkede op inden kampstart. hvilket resulterede i at kampen blev udsat til senere på aftenen.

Det var primært Liverpools fans, der blev fanget i menneske-kaosset, og derfor kan tilskuerne, som sad på klubbens tildelte afsnit altså se frem til en refusion.

– Vi har taget hensyn til et stort antal synspunkter, der er blev delt både offentligt og privat, og vi mener, at vi er kommet frem til en ordning, der er omfattende og fair, siger UEFA’s general sekretær, Theodore Theodoridis.

Theodoridis tilføjer også, at forbundet har været i tæt dialog med fangrupperinger fra Liverpool, der har bidraget til at finde frem til en løsning:

– Vi værdsættter bidraget fra Liverpool FC’s fanorganisationer Spirit of Shankly og Liverpool Disabled Supporters Association såvel som en åben og transparent dialog gennem denne periode.

UEFA undskylder efter kaos til CL-finale

Udover Liverpools fans, kan Real Madrid-tilhængere og neutrale, der havde pladser på de udsatte tribuneafsnit, også se frem til en refusion.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer