1 min læsningLiverpool-brasser håber Firmino ombestemmer sig: Han burde blive for evigt

Roberto Firminos kontrakt med Liverpool udløber til sommer, og brasilianeren har meldt ud, at den ikke bliver forlænget. Holdkammeraten Fabinho håber dog, at han fortsætter i klubben.

1 min læsning
Firmino med Liverpool holdkammeraterne Fabinho og Alisson, efter klubben vandt Premier League-mesterskabet.
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Til sommer er det slut for Roberto Firmino i Liverpool.

Brasilianeren har tilbragt de sidste otte sæsoner på Merseyside, hvor han har vundet alt, der kan overhovedet kan vindes på klubplan.

Søndag scorede han så Liverpools syvende og sidste mål i afklapsningen af Manchester United, kort efter det blev meldt ud, at han ikke forlænger sin kontrakt med klubben, som udløber til sommer.

Og det ærgrer den brasilianske holdkammerat Fabinho, der håber, at den populære angriber fortsætter i klubben:

– Bobby (Firmino, red.) er en særlig fyr. Det er fantastisk at have ham som holdkammerat. Han er en fyr som alle kan lide, siger Fabinho til ESPN Brasil ifølge Liverpool Echo.

– Efter min mening burde han blive i Liverpool for evigt, og han har været meget vigtig siden jeg kom til klubben. Jeg vil ikke tale for meget om fremtiden, lad os bare nyde de sidste måneder vi har med ham.

– Jeg ved ikke om situationen stadig kan ændre sig, men vi joker med ham om det, siger Fabinho yderligere.

Firmino-agent: Han ville ikke snakke med nogen andre klubber

Roberto Firmino har ifølge sin agent nægtet at tale med andre klubber af respekt for Liverpool. Det til trods for, at spillere frit må forhandle andre parter, når de er i kontraktens sidste seks måneder. Læs mere om det ovenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer