1 min læsningChristian Eriksen i retten: Det kan danne forkerte associationer

Christian Eriksen, Simon Kjær, Pierre Emile Højbjerg og en række andre danske fodbold- og sportsstjerne har trukket bookmaker i retten.

1 min læsning
Christian Eriksen, Simon Kjær, Pierre Emilie Højbjerg og en række andre danske fodbold- og sportsfolk har trukket Bet365 i retten.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

1,45 millioner kroner lyder erstatningskravet fra Christian Eriksen på.

Den danske fodboldstjerne har, sammen med med 20 andre fodboldspillere samt håndboldspilleren Mikkel Hansen og badmintonspilleen Viktor Axelsen, trukket bookmakeren Bet365 i retten.

De danske sportsstjerner mener, at Bet365 har brugt deres imagerettigheder i forbindelse med reklamer for spilselskabet.

– Jeg vil gerne undgå, at Bet365 laver opslag med mig, fordi det kan danne en række forkerte associationer, siger Christian Eriksen via en videoforbindelse i Sø- og Handelsretten tirsdag ifølge DR.

Christian Eriksens er med sit krav på erstatning for 1,45 millioner kroner den af de i alt 23 sportsstjerner, der har det største erstatningskrav i sagen, hvor der i alt kræves erstatning fra Bet365 på 4,8 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Sagen i den danske Sø- og Handelsret er berammet til tirsdag og onsdag, og Bet365 søger frifindelse i alle forhold på nær i sagerne med Christian Eriksen og Lasse Schöne. Her anerkender bookmakeren, at de to spillere har ret til erstatning – dog ikke i den størrelse, som der kræves.

De billeder, der ifølge spillerne er blevet brugt uden tilladelse, er bragt i en periode fra februar 2019 til marts 2021.

Sportsstjernernes erstatningskrav til Bet365:

– Christian Eriksen – 1,45 millioner kroner
– Kasper Schmeichel – 500.000 kroner
– Peter Schmeichel og Pernille Harder – 350.000 kroner
– Simon Kjær – 300.000 kroner
– Lasse Schöne – 250.000 kroner
– Viktor Axelsen (badminton) – 200.000 kroner
– Daniel Wass, Yussuf Poulsen, Pierre-Emile Højbjerg og Mikkel Hansen (håndbold) – 150.000 kroner
– Frederik Rønnow, Nicolai Jørgensen, Joachim Andersen og Thomas Delaney – 100.000 kroner
– Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Henrik Dalsgaard, Christian Nørgaard, Joakim Mæhle, Christian Poulsen, Jonas Lössl, Anders Christiansen og Jannik Vestergaard – 50.000 kroner

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer