1 min læsningNy nedtur for Ten Hag og United: Ønskespiller vil ikke væk

Manchester United må finde andre løsninger til at forstærke midtbanen, efter FC Barcelona har afvist at sælge sin hollandske midtbane-jubel til sommer.

1 min læsning
Manchester United misser angiveligt et vigtigt transfermål til sommer.
Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United led søndag klubbens største nederlag nogensinde i Premier League-regi, da klubben tabte 7-0 til ærkerivalerne Liverpool.

Dagen efter kunne transferjournalisten Fabizio Romano så smide endnu en spand koldt vand i hovedet på Erik ten Hag.

På sin Youtube-kanal forklarer Romano nemlig, at Ten Hag ikke bliver genforenet med Frenkie de Jong, da FC Barcelona ikke ønsker at sælge profilen til sommer, ligesom hollænderen heller ikke selv ønsker et skifte, på trods af interesse fra den røde del af Manchester:

– Manchester United ville have Frenkie de Jong, og det er ikke nyt. Vi ved, at Erik ten Hag er stor fan af De Jong. Han har altid været en stor fan af ham, og det kommer ikke til at ændre sig. Erik ten Hag ville elsker at have Frenkie de Jong hos sig, siger Romano.

– Men realiteten i dag er, at Frenkie ikke har kommunikeret, at han vil væk, eller at han ønsker at være på markedet. Så ser vi til sommer, om det ændrer sig fra spillerens eller klubbens side. I øjeblikket er idéen for ham at være involveret i Barcelona, og han er 100 procent involveret i projektet.

– Vi ved, at alting kan ændre sig generelt til sommer i transfermarkedet, tilføjer transferjournalisten til sidst.

Highlights: 7-0! Liverpool ydmygede Manchester United – Salah slog rekord

Frenkie de Jong nåede at spille 59 kampe under Erik ten Hag i sin tid i Ajax.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer