1 min læsningBænket Jonas Wind: Klar når chancen kommer

Jonas Wind har set Wolfburgs sidste to kampe i Bundesligaen fra bænken, men han er klar til at gribe chancen, når den byder sig.

1 min læsning
Jonas Wind er blevet bænket for Wolfsburg i Bundesligaen.
Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Jonas Wind har mistet sin startplads i Wolfsburg.

Det har den tidligere F.C. København-angriber måttet sande, efter han i kampen mod Frankfurt var bænket for anden kamp i træk.

Og selvom Wolfsburg sent i kampen jagtede sejrsmålet til 3-2 var det ikke Wind, men i stedet angrebskollegaen Lukas Nmecha, der blev sendt på banen.

– Dét er en del af fodbold, men det kan hurtigt vende, dét oplever jeg nu. Jeg starter med at starte inde i fem-seks kampe og så to minutter sidst og ingen i dag, så dét er selvfølgelig ikke den rette udvikling, hvis man ser på det fra min side, siger Jonas Wind efter kampen til Viaplay.

– Jeg må bare arbejde videre og arbejde hårdere, der er ikke så meget andet at gøre. Dét er den situation, jeg nu engang står i, men man må arbejde sig ud af det, så når chancen kommer skal jeg nok være klar.

Jonas Wind har scoret fire mål i Bundesligaen for Wolfsburg i denne sæson.

Highlights: Dortmund tog tiende sejr i streg, da de knuste Leipzig i Bundesliga-topbrag

Kampen mellem Wolfsburg og Frankfurt endte 2-2. Jesper Lindstrøm var med fra start for gæsterne, men blev udskiftet efter 84 minutter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer