2 min læsningMedie: Chelsea overvejer storstilet stadionprojekt til milliarder – skal være et af de bedste i verden

Der er angiveligt i disse dage diskussioner i Chelsea om et nyt stort milliardprojekt, der skal gøre Stamford Bridge til et af de bedste stadioner i verden.

2 min læsning
Nyt stadion Chelsea
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

London Stadium og Tottenham Hotspur Stadium.

To eksempler på nye stadions i London inden for en overskuelig årrække.

Og nu kan Chelsea angiveligt være den næste Londone-klub i køen, der går i gang med et storstilet stadionbyggeri. Det skriver The Telegraph ifølge TalkSPORT.

Ifølge mediets oplysninger går Chelsea-toppen i disse dage med overvejelser om et ny stadionprojekt, der skal gøre Stamford Bridge til ‘et af de bedste stadioner i verden’.

Her er det angiveligt være den nye ejer, Todd Boehly, som skulle være opsat på, at klubben skal have et nyt stadion i den absolutte eliteklasse klar i 2030.

Mediet melder, at der angiveligt skulle være interne diskussioner om et projekt, der eftersigende skulle løbe op i 1,5 millarder pund – svarende til godt og vel 12,5 milliarder kroner.

De foreløbige tanker går på, at man vil rive det nuværende Stamford Bridge ned, hvorefter man vil bygge et helt nyt af slagsen op på samme grund. Dog afvises det ikke, at der kan blive tale om en decideret ombygning af det nuværende stadion eller et nyt stadion på en ny lokation.

Medie: Thomas Frank på listen over mulige Potter-erstatninger i Chelsea

Rent sportsligt går det mindre godt for Chelsea i Premier League. Efter blot en enkelt sejr i Premier League efter årsskiftet, er klubben placeret på en skuffende 10. plads i ligaen.

Lørdag skal manager Graham Potter og co. forsøge at vende bøtten, når Leeds gæster Stamford Bridge klokken 16:00. Opgøret kan følges direkte på Tv3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer