Premier League

Medie: Thomas Frank på listen over mulige Potter-erstatninger i Chelsea

Det trækker efterhånden op til en mulig manager-fyring i Chelsea, og her kan det angiveligt blive den danske Brentford-manager, Thomas Frank, der tager over.

Thomas Frank rygtes til at overtage manager-posten i Chelsea.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sædet brænder under Chelsea-manager Graham Potter.

Klubben befinder sig i skrivende stund på en skuffende 10. plads i Premier League, hvor det blot er blevet til 31 point i 24 kampe. Derudover er det blot blevet til syv point i 11 Premier League-kampe i 2023.

Derfor går der allerede nu rygter om, hvem der kan blive Potters erstatning i Chelsea – skulle han blive fyret. Og her dukker danske Thomas Franks navn op blandt kandidaterne.

Det er mediet Football Insider, der har opfanget interessen via sine kilder. Mediet skriver, at selvom Potter for nuværende har Chelsea-ejer Todd Boehlys støtte officielt, så vil Potters fremtid i Chelsea blive afgjort i forbindelse med de kommende to kampe.

Skulle Potter ende ud i en fyring, er Thomas Frank angiveligt et varmt navn i Chelsea og beskrives som en af topkandidaterne til at overtage posten.

Mediet skriver, at det blandt andet er den 49-årige danskers spillestil, hans forhold til medierne og hans ‘track record’ i forhold til at udvikle unge spillere til Premier League-stjerner, der er blevet identificeret som styrker af bestyrelsen på Stamford Bridge.

Mathias Jensen føler tillid fra Thomas Frank: Tænker ikke så meget over fejl

Thomas Frank underskrev for nyligt en kontraktforlængelse med Brentford, der løber frem til sommeren 2027.

Thomas Frank står i skrivende stund noteret for 217 kampe i spidsen for Brentford. Her er det blevet til et pointsnit per kamp på 1,60.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P