1 min læsningMads Bidstrup efter sejr: Fantastisk at være med i to turneringer

FC Nordsjælland vandt tirsdag aften den første af to kvartfinaler over Aarhus Fremad i Pokalen, og Mads Bidstrup glæder sig over muligheden for at kæmpe med om to pokaler.

1 min læsning
Mads Bidstrup om fremtiden FC Nordsjælland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I sidste sæson havde de færreste nok forudset, at FC Nordsjælland ét år senere ville kæmpe med om både Superligatitlen og Pokalen.

Det er ikke desto mindre en realitet, efter topholdet tirsdag aften slog Aarhus Fremad 3-0 i den første af to kvartfinaler i Pokalen.

Med den store udebanesejr skal der gå meget galt i det omvendte opgør, hvis ikke Farum-klubben skal ende i en semifinale, og midtbaneprofilen Mads Bidstrup glæder sig over muligheden for at tilføje to trofæer til skabet, efter en svær sidste sæson, hvor klubben endte i nedrykningsspillet:

– Det er fantastisk, det kan gå så stærkt, men grundet vi var der, hvor vi var sidste år, så ved vi også, hvor stærkt det kan gå den anden vej, siger Mads Bidstrup til campo.dk.

– Vi tager det selvfølgelig én kamp ad gangen både i Superligaen og her i pokalen, så det var selvfølgelig et vigtigt skridt i dag for at komme videre til semifinalen. Det er fantastisk at kunne være med i to turneringer.

Selvom der stadig er andre Superliga-hold som F.C. København og Viborg med i Pokalen, så vurderer den 22-årige Brentford-lejesvend stadig, at en finalesejr i Parken er realistisk:

– Jeg synes, vi har en god chance. Vi har en lige så stor chance som de andre, synes jeg. En finale i Parken vil vi da gøre alt for at komme i.

FC Nordsjælland spiller returkampen mod Aarhus Fremad den 6. april på Right to Dream Park i Farum.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer