3F Superligaen

Slagsmål i OB: To spillere sendt ind fra træning

Den 18-årige Yankuba Minteh er igen kommet i fokus i OB, hvor han tirsdag har været i slagsmål med en holdkammerat.

To spillere fra OB var tirsdag i internt slagsmål til træning. Yankuba Minteh og Mads Frøkjær blev begge sendt ind fra træning.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere på dagen blev han tildelt en spilledags karantæne for at smadre et hjørneflag i Farum.

Nu er OB’s 18-årige Yankuba Minteh blev sendt ind fra klubbens træning, efter han kom i slagsmål med holdkammeraten Mads Frøkjær. Det skriver Fyens.dk, der har været til stede ved dagens træning.

– Der sker det, at Minteh bliver ophidset over, at de går hårdt til ham, og så prøver han en glidende tackling på Mads Frøkjær, og det synes Mads Frøkjær ikke om, så han langer lidt ud efter Minteh, og så går det virkelig meget stærkt, og mange spillere kommer hen for at skille dem ad, forklarer Leif Rasmussen fra Fyens.dk.

Efterfølgende blev begge involverede spillere sendt ind fra træningen.

Yankuba Minteh sygemeldt – OB tager skarp afstand

Yankuba Minteh har på det seneste haft flere forskellige sager hængende på sig, og blandt andet blev han udeladt til OB’s forårspremiere mod Randers FC, efter han angiveligt havde været i byen i Odense to dage tidligere.

Efterfølgende fik Minteh negative kommentarer på sine egne sociale kanaler, ligesom han følte sig truet af en gruppe personer i forbindelse med kampen mod Randers. Det fik den 18-årige gambianer til at sygemelde sig.

OB’s Minteh får karantæne efter smadret hjørneflag

Han var dog tilbage igen fredag, da OB gæstede FC Nordsjælland, og også her bragte Minteh sig selv i fokus, da han sparkede et hjørneflag i stykker. Noget han i dag er blevet tildelt én spilledags karantæne for.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P