3F Superligaen

OB’s Minteh får karantæne efter smadret hjørneflag

OB's Yankubah Minteh har fået tildelt 19 karantænepoint svarende til én karantænedag for at sparke et hjørneflag i stykker i weekendens kamp.

OB's Yankuba Minteh har fået en spilledags karantæne for at sparke et hjørneflag i stykker efter sin udskiftning mod FC Nordsjælland.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han var i fokus før og under kampen.

Nu er OB’s Yankuba Minteh også kommet i fokus efter weekendens kamp mod FC Nordsjælland.

Den unge OB-gambianer blev skiftet ud efter 74 minutters spil, og den udskiftning var den 18-årige offensivspiller så utilfreds med, at han sparkede til et hjørneflag på sin vej til OB’s udskiftningsbænk.

Hjørneflaget knækkede på midten, og efterfølgende måtte det erstattes, da det ødelagte flag udgjorde en fare for kampens spillere.

Det koster nu Minteh 19 karantænepoint – svarende til én karantænedag.

Yankuba Minteh sygemeldt – OB tager skarp afstand

Efter at have set tv-billederne af episoden er det dommerens opfattelse, at Odense Boldklub-spillerens adfærd ville være blevet sanktioneret med en advarsel for usportslig opførsel ved at udvise manglende respekt
for spillet, lyder det det i kendelsen fra Fodboldens Disciplinærinstans.

Instansens kendelse er endelig og såt således ikke til at ændre.

OB udelukker Minteh fra kamp: Har forbrudt sig på interne husregler

OB har sendt sin redegørelse af sagen til Fodboldens Disciplinærinstans, men fynboernes syn på sagen fremgår ikke af kendelsen.

Yankuba Minteh blev i sidste uge udeladt fra OB’s trup, efter han havde forbrudt sig på klubbens interne regler. Efterfølgende sygemeldte gambianeren sig, da han havde følt sig truet fra en gruppe mennesker i forbindelse med kampen mod Randers FC.

Karantænen betyder, at OB hverken kan gøre brug af Minteh til søndagens udekamp mod mestrene fra F.C. København eller kampen efter mod AaB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P