2 min læsningYankuba Minteh sygemeldt – OB tager skarp afstand

OB's Yankuba Minteh har sygemeldt sig, efter han har følt sig truet ovenpå weekendens superligakamp.

2 min læsning
OB's Yankuba Minteh har følt sig truet, efter han ikke var en udtaget til OB's kamp, og nu har han sygemeldt sig selv.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Han var sendt i skammekrogen, og derfor var han ikke med i kampen mod Randers FC.

OB’s Yankuba Minteh havde, ifølge rygter, været i byen i den fynske hovedstad fredag, og det udløste en udeladelse fra kamptruppen til søndagens kamp.

Minteh var at finde på tribunen til kampen, og efterfølgende blev han ifølge OB passet op af en gruppe personer, der optrådte truende.

Dertil kommer en række ubehagelige kommentarer på Mintehs egne sociale kanaler, og samlet set har episoderne nu ført til, at gambianeren har sygemeldt sig.

– De reaktioner, som Yankuba er blevet udsat for, er bestemt ikke i orden, og det tager vi som klub skarpt afstand fra. Vi skal huske, at vi har at gøre med en meget ung mand, som har begået en fejl. Det er han fuldstændig klar over, og han er meget ked af det. Men det retfærdiggør på ingen måde de reaktioner, han har oplevet efterfølgende, siger fodbolddirektør Björn Wesström.

Sygemeldingen har OB taget til efterretning, og endnu er det for tidligt at sige noget om, hvornår de regner med at have efterårs-profilen tilbage igen.

18-årige Yankuba Minteh kom til OB fra hjemlandet Gambia sidst i oktober 2022, og straks fra start stjal han rampelyset i den fynske hovedstad.

I sin debut for ‘Striberne’ blev han, trods en indskiftning efter 83 minutters spil, matchvinder i OB’s 2-1-sejr over F.C. København, da han to minutter efter sin indskiftning scorede efter en stor fejl i københavnernes defensiv. Den scoring kan du se i videoen herover.

I alt har han nået syv kampe i Superligaen, og foruden debutscoringen har han scoret en enkelt gang, ligesom det i alt er blevet til tre assist for den 18-årige gambianer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer