2 min læsningNewcastle-direktør efter finalenederlag: Vi kommer til at vinde alt!

Ifølge Newcastles midlertidige meddirektør Amanda Staveley kommer klubben til at vinde alt i de kommende år.

2 min læsning
Amanda Staveley tror, Newcastle kommer til at vinde samtlige trofæer de næste år.
Foto: Reuters/Lee Smith.

Champions League, Premier League, FA Cup’en, Carabao Cup’en…

Newcastle United kommer til at vinde det hele. I hvert fald, hvis man skal tro klubbens midlertidige meddirektør Amanda Staveley.

Trods Newcastles nederlag til Manchester United i Carabao Cup-finalen var Staveley stolt og spår altså store triumfer i fremtiden.

– Vi kommer til at vinde Carabao Cup. Vi kommer til at vinde FA Cup’en. Vi kommer til at vinde Champions League. Vi kommer til at vinde Premier League, siger Staveley til talkSPORT.

Highlights: Manchester United triumferede på Wembley og sikrede sig første trofæ i næsten seks år

Især klubbens fans på Wembley rørte meddirektøren, som altså lover netop fansene, at pokalskabet bliver fyldt i de kommende år.

– Dette handler om de fantastiske fans, der har taget os med på denne fantastiske rejse. Vi er bare beærede og ydmyge. Vi føler os meget privilegerede over at styre Newcastle, siger Amanda Staveley.

Motiveret Isak: Det er kun begyndelsen

Udover at kvalificere sig til finalen i Carabao Cup’en ligger Newcastle United i skrivende stund på en femteplads i Premier League efter i perioder at have kæmpet for at blive oppe i den bedste engelske række sidste år.

Næste kamp for Newcastle United er lørdag, hvor holdet skal på en svær udekamp til Manchester, hvor City tager imod på Etihad Stadium. Der er kick off klokken 13.30, og du kan se topkampen på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer